Nieuwsberichten
OsisO gives Fokker Services augmented, interactive value
23-05-2013 11:10
OsisO heeft, in samenwerking met het 3D-bureau Crozzroads, een interactieve App ontwikkeld voor Fokker Services. Deze App is in april gerealiseerd en als eerste vertoond tijdens de “Bombardier All Series Conference” in Orlando, USA.


Augmented reality
De App maakt o.a. gebruik van Augmented Reality (klik hier voor de betekenis ervan). Via een unieke AR-code die geplaatst is op 2 roll banners wordt op een iPad de Augmented Reality opgeroepen. De cockpit van de Dash 8 Q400 komt hierbij tot leven. De gebruiker kan met de iPad de cockpit van binnen en buiten bekijken. Via de virtuele iPad holder -die in 3D geplaatst is in de cockpit- komt de gebruiker in een andere scène terecht en kan hij via een interactieve animatie het vliegtuig laten opstijgen. De piloot kan met de iPad zijn werk doen.

EFB Solution for iPad®
Fokker Services heeft speciaal voor vliegtuigen een oplossing om de iPad als een Electronic Flight Book veilig in de cockpit te kunnen gebruiken. Dit staat daarom ook centraal in dit gedeelte van de app. De gebruiker kan door middel van animatie duidelijk zien waar deze in de cockpit geplaatst wordt en hoe de iPad in de iPad holder van Fokker Services geplaatst wordt.

Voor meer informatie over de EFB Solution for iPad®, klik hier.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS