Nieuwsberichten
OsisO officieel preferred supplier Fokker Services
28-03-2012 13:00
Fokker Services en OsisO hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend waarin OsisO officieel als preferred supplier wordt aangemerkt voor diens communicatieactiviteiten.

Frank Osinga, directeur/eigenaar van OsisO is hier erg blij mee: “Eén van de meest toonaangevende Nederlandse bedrijven in de luchtvaartindustrie spreekt haar vertrouwen uit in ons denken en ons doen. Daar zijn we trots op. Want als Fokker dit vertrouwen uitspreekt en wil laten vastleggen in een contract, dan heb je eer van je werk.”

Jörgen Tesselaar, hoofd communicatie van Fokker Services, geeft zijn visie op de samenwerking: "OsisO levert Fokker Services maatwerk met creatieve oplossingen en communicatieve middelen. Deze oplossingen en middelen dragen bij aan het goed en helder uitdragen van onze missie ‘For Continued Competitive Operation’ en -in het verlengde daarvan- aan het bereiken van onze strategische doelstellingen."

Frank Osinga voegt er meteen aan toe: “Niet dat we nu op onze lauweren kunnen rusten. Integendeel! Nu moeten we bewijzen dat we met ons denken en doen preferred supplier kunnen blijven voor de komende jaren. Daar staan we voor. En gaan we voor. Elke dag weer.”
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS