Webshop Giftcard
De Webshop Giftcard is:

...de eerste algemene gift card die je offline én online kunt aanschaffen. En online kunt gebruiken. Dus niet specifiek voor één type cadeau, of te besteden bij één specifieke webshop. Met de Webshop Giftcard kun je bij veel webshops terecht. Met zeer uiteenlopende trendy en A-Brand producten. Hierdoor is de Webshop Giftcard niet alleen geschikt voor een verjaardag. Je kunt hem gebruik voor elk cadeaumoment: of het een jubileum is, een ‘huwelijk’, een ‘zomaar’-cadeautje of een ‘Het spijt me’-moment. En zakelijk kan deze gift card gebruikt worden om je klanten blij te maken als zij iets bij je gekocht hebben. Of als je hen wil bedanken voor hun trouw en vertrouwen in je. De Webshop Giftcard geeft je de vrijheid om te verzilveren wat jij graag wilt. Zodat jij het cadeau kan aanschaffen dat past bij jou, en jouw belevingswereld.

Deze positionering is één van de uitkomsten van een strategische hei-sessie. OsisO faciliteerde deze hei-sessie die leidde tot een marketing-communicatieplan voor de komende jaren.

Janet Moltmaker, directeur van DNP Groep, zegt hierover:

“We hadden de backoffice al goed op de rails, maar de positionering en het daarbij behorende marketingcommunicatieplan voor het komende jaar bleek een drempel waar we support van buitenaf voor nodig hadden. En die hebben we gevonden met OsisO. Frank zorgde ervoor dat we ons gingen focussen op de hoofdpunten waardoor details in eerste instantie achterwege bleven. Zo konden we in één dag veel stappen maken. In een vervolgsessie –toen het strategische kader bepaald was- konden we naar de details kijken. Doordat Frank die focus aanbracht in stap 1, hadden we ook in tweede instantie een prachtige houvast bij de detaillering van het plan in doelgroepen, middelen en media.”

De Webshop Giftcard is offline te verkrijgen bij meer dan 700 verkooppunten in Nederland (waaronder Primera vanaf april 2012) en online te gebruiken bij minstens 200 online webshops. En dat aantal groeit elke dag. Binnenkort komt er zelfs een speciale Gift Avenue, een online webwinkelstraat waar met de Webshop Giftcard betaald kan worden.

Voor meer informatie over de Webshop Giftcard, klik je hier.